Facebook

Hotellrum

Samtliga 158 rum på Grand Hotel i Borås har renoverats under senare år, nu senast våning 8 och  – Topfloor, våning 9, här bor du bekvämt i Superior & Deluxe rum, med en fantastisk utsikt över Borås. Grand byggdes 1972 men får konstant nytt utseende både interiört & exteriört, det är möjligheternas hus! Våra hotellrum är uppdelade i 5 kategorier –Moderate, Standard, Superior, Deluxe & Familjerum, läs mera under respektive kategori, vi har ett rum för alla. Många av våra rum är smyckade med konst av streetfotografen -Mats Alfredsson, på uppdrag av Grand Hotel har han fångat Borås fantastiska skulpturer från lite annorlunda perspektiv. Vår härliga frukostbuffé är alltid inkluderad i rumspriset, det samma gäller naturligtvis Wi-Fi

Sov gott och vakna utvilad, det är viktigt för oss, välkommen som vår gäst!

Sömnen är den enda lycka som man njuter av när den är förbi – Alfred Polgar (1873-1955)

Alltid bra erbjudande

Här hos oss hittar ni alltid bra erbjudanden, kombinera gärna er vistelse med mat & dryck på vår restaurang Bara eller med ett härligt Spapaket på vårt eget Ciluette City Spa.

Unna dig Grand,s förmånliga paketerbjudanden, du hittar dom här!

Standard Rum

Standard Rum

Alla våra Standardrum är 20-24 m² stora och bekväma med bra arbetsyta och gratis WiFi. Vi har fyra olika typer rum i kategorin Standard; enkel-, dubbel-, twin- och familjerum.Våra Enkel- och dubbelrum har alla 160 cm stora sängar och bäddsoffa. Twinrummen har två separata 90 cm enkelsängar och fåtölj. Rymliga badrum som erbjuder dusch eller badkar samt hårfön.

superior

 

 

Superior Rum

Superior Rum

Alla våra härliga Superiorrum är 20-24 m² stora -det här är vår Topfloor! Våning 9 på Grand Hotel med en fantastisk utsikt över Borås, här sover man skönt i Hästensängar, har tillgång till en stor arbetsyta, naturligtvis fritt WiFi, en bekväm schäslong att använda som sitt eller liggmöbel. Vi har tre olika typer rum i kategorin Superior; enkel-, dubbel-, twinrum.Våra Enkel- och dubbelrum har alla 160 cm stora sängar och Twinrummen har två separata 90 cm enkelsängar. Färgerna är valda med omsorg och väggarna har vi smyckat med fotokonst av Mats Alfredsson.
Helt enkelt, rum att njuta lite extra i!

donotdisturb

Deluxe Rum

Deluxe Rum

Unna er det lilla extra? Boka något av våra Deluxerum, extra stora och bekväma med sina 44m² och en dubbelsäng som är 210 cm bred. Soffgrupp med TV, bra arbetsyta och naturligtvis fritt WiFi. Våra Deluxerum är inredda med ett generöst badrum med egen jacuzzi och vissa rum även med egen bastu, naturligtvis har vi också förberett med morgonrockar och tofflor, checka in, koppla av & njut här hos oss på Grand Hotel.

varkansla2

Familjerum

Familjerum

Familjerummen är perfekta för familjer med flera smarta och bekväma lösningar. 160 cm bred dubbelsäng, möjlighet till 2 extrasängar för barn upp till 13 år, skrivbordet fälls in i väggen, stolen har vi hängt upp och badrummen är ordentligt rymliga. Alla rum har badrum med dusch eller badkar & hårfön.

Familjerum Standard